Jobs

Je wil deel uitmaken van ons toffe team? Een job uitoefenen dichtbij onze bewoners, die je hun appreciatie meteen laten blijken? We kunnen het je niet kwalijk nemen. Op deze pagina vind je alle beschikbare vacatures in Sint Henricus. 

Woonzorgcentrum Sint Henricus maakt deel uit van zorgorganisatie Motena. Motena is een verwijzing naar het Japanse Omotenashi, een eeuwenoud begrip dat vandaag nog altijd wordt toegepast. Het laat zich best vertalen als ‘gastvrijheid’ en er alles aan doen om mensen goed te doen voelen. Benieuwd naar de andere diensten van Motena? Neem dan zeker een kijkje op www.motena.be.

Vacatures bij Sint Henricus

Interesse in een job bij Sint Henricus? Momenteel zoeken we een:

Niets gevonden? Dan kan je nog altijd spontaan solliciteren of eens kijken tussen de andere vacatures bij Motena.

Stage

Interesse in een stage bij Sint Henricus of een andere dienst van Motena? Alle info over welke stages er mogelijk zijn en wat je moet doen om een stageplaats aan te vragen vind je op de website van Motena

Tot binnenkort!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is voor ons van groot belang. Zonder vrijwilligers zouden we niet zoveel kunnen bewoners en hun familie. Heb je interesse en tijd om je zinvol in te zetten voor mensen aan de hand van vrijwilligerswerk in ons woonzorgcentrum?

Neem dan snel een kijkje op de website van Motena voor meer informatie. 

Jobs bij Motena

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is er wel een plekje voor jou in een ander woonzorgcentrum of bij een andere dienst van Motena.